onsdag 27 april 2011

Första kaffet i gubbarnas trädgård :)

intogs igår... Jag mötte Milla vid Skogsby Livs och bara det var ju underbart, snacka om att uppleva gamla minnen när man satt där och väntade på Gänget och oj så många timmar vi spenderade där :) Vilka intriger som utspelade sig och vilka diskussioner det var om vem som hade cigg och vem som var utan... Vi körde även ett och annat kundvagnsrace där:)

Vi cyklade iaf upp till trädgården och träffade "gubbarna", lika vältaliga som vanligt :) Vädret var underbart och vi slog oss ner i solen och dukade upp vårt kaffe... Vi fick oss en härlig pratstund bland blommor och fåglar och energidepåerna fylldes till bredden! Denna fantastiska årstid med fågelkvitter, sol och värme. Det är så ljuvligt att se allting blomma ut!





Ikväll var det dags för Moa att ha sin första privatlektion på Kollberggården, Carro hade valt ut Goliat till henne och oj så kär hon blev!! Åh, jag vill ha honom imorgon med, Malin! Och, vilken tur, det får hon :) Snacka om supernöjd!


Sötnöten!!

Och imorgon är DEN STORA DAGEN då jag läggs in... Spännande, spännande :) På fredag är det äntligen dags för operationen! Wish me luck!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar