måndag 24 augusti 2009

Att gräva upp en vinbärsbuske...

är fanimej inte det lättaste!! Definitivt inte när den stått ett par år inne hos mor och far och bara vuxit till sig... Vilka rötter de har!!! Jag och Angelica skulle ge oss på detta till synes lätta projekt, men ack vad vi fick  kämpa!!! Vi hade det fantastiska redskapet grep till hjälp och med tanke på att man farmat lite på facebook nu borde man ju vara stark vid det här laget=) Skämt åsido... Man har väl grävt upp ett par buskar i sina dar, men det hade man ju ingen nytta av...

Vi slet och kämpade som djur och gjorde ju misstaget att ge oss på den största först men det var ju bara att ge upp. Den rubbade sig inte en millimeter!! Ok tänkte vi, vi ger oss och tar den lilla istället och efter mycket om och men gav den upp till slut så Vinbärsbuske-Malin/Angelica 0-1!! Här nedan kommer bildbevis=) Observera hur glad Angelica ser ut när vi precis börjat, sen kom svordomarna från oss båda kan jag säga!!

[gallery link="file" columns="2" orderby="title"]

Vi var väldigt nöjda när vi var klara! Tyvärr missade jag Zumbaträningen men fick ju gå ett pass mot vinbärsbusken så pulsen steg lite ändå=)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar