måndag 9 november 2009

Kanonskräckis med Tina!!!

Var nog att ta i lite=) Tina kom hit ikväll med en skräckis som heter Drag me to hell.... Vi har inte setts på aslänge så det var skitkul! Mycket skitsnack innan filmen men till slut startades DVD:n... Hmmm ja, visst var den lite läskig till och från men det är inte meningen att man ska skratta till en skräckis va???? DET GJORDE VI!

drag me to hell


Så vårt tips är: Vill ni skratta? Hyr "Drag me to hell", vill ni bli djävligt rädda? Hyr "Drag me to hell" men stäng av efter 10 minuter=) Då hinner ni bli rädda och ni slipper se när en gammal trollkärring tappar alla sina löständer och suger av hakan på tjejen i filmen=) Ja, det är klart, hon försökte ju bita henne men som sagt utan tänder händer inte mycket=)


Tur att sällskapet var det bästa, då gjorde det inte så mycket=)


Kanske ska säga med att Simme var mycket nöjd med att ha Tina här... Hon är den stora favoriten så matte är inte vatten värd just nu=) Laban är bara mätt och belåten och sover som en liten gris=)

1 kommentar:

  1. Nä den va inte läskig men ja kollade ändå i inne backspeglen om de satt nån i baksätet... =)... tack för en trevlig kväll... Kram

    SvaraRadera